mach5

Uniek

 

Geen alledaags uitzicht wat u vanuit uw kantoor of vanaf het dakterras te zien krijgt. U kijkt namelijk rechtstreeks uit op de start- en landingsbaan van Groningen Airport Eelde. De locatie van dit gebouw is daarom zonder meer dynamisch en uniek te noemen. Maar Business Center “Mach5” biedt natuurlijk veel meer dan af en toe een indrukwekkende vliegshow.


Ligging

 

Een representatief en gunstig gelegen pand is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Mach5 is een modern en in het ogend springend pand, en heeft een absolute zichtlocatie! Als buurman van de Groningse luchthaven is het pand niet alleen heel bijzonder maar ook zeer strategisch gelegen. Voor bedrijven die internationaal zaken doen, biedt het gebouw daarom enorme kansen. Overigens is het Business Center ook via het asfalt uitstekend te bereiken. Mach5 ligt op steenworp afstand van de A28. Er is bovendien een zeer goede busverbinding aanwezig.

 

 

Elk zakelijk talent

 

Voor de starter die steeds meer opdrachtgevers over de vloer krijgt. De gevestigde organisatie die al grotere successen boekt en langzamerhand uit zijn jasje groeit. Of de multinational die op zoek is naar een ultieme, strategische ligging in de regio Groningen - Assen.  Wie u ook bent, wat u ook doet, Mach5 heeft alles in zich om de ideale vestigingsplaats voor u te worden.

Wat kunt u verwachten?

 

Als huurder krijgt u onder meer de beschikking tot uitgebreide faciliteiten. Een goed uitgeruste kantoorruimte, eventueel volledig gemeubileerd, is een gegeven. Net als een uitgebreid netwerk met onder meer  Wifi en VOIP. Er is zelfs een eigen ICT-er in het pand aanwezig. Op de vijfde verdieping is een ruime vergaderruimte met bar en bedrijfskantine te vinden. Ultiem als u bijvoorbeeld een bijeenkomst voor uw relaties organiseert. Vanaf het dakterras kunnen zij zich vervolgens weer vergapen aan het uitzicht en dat geeft altijd leuke gesprekken.

 

Zo zijn er nog vele andere bijzondere kenmerken die van Mach5 een inspirerende en dynamische werkomgeving maken. We nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen en u te verwonderen!

 


 

 

 

is onderdeel van: 

NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 050 526 63 11

ADRES: Leonard Springerlaan 9 Groningen

EMAIL: info@ntc-vastgoed.nl